top of page

HAMBURG ELLER OSLO

HENTING ELLER LEVERING

Overlevering av bil

Velg hvordan du vil få overlevert din nye bil. Vi kan levere bilen til Oslo eller du kan komme til Hamburg og gjør bilkjøpet til en uforglemmelig opplevelse.

HAMBURG

Har du litt tid, kom til Hamburg. Nyt en av verdens vakreste byer, med alle sine fordeler og attraksjoner som er verdt å utforske. Vi organiserer alt under oppholdet ditt. Hotell, restaurant, musikal, konsert – alt dette som tilhører til ett perfekt opphold i Hamburg. Vi er lommekjent i byen og gir deg tips utenfor de vanlige turiststedene. Gjennom våre gode kontakter til mange restauranter og hoteller i Hamburg, kan vi tilby deg gode betingelser og gi deg råd til å velge det beste stedene.

Vi henter deg fra flyplassen og kjører deg til hotellet eller viser deg da allerede din nye bil. Vi står ansvarlig for at du vil ha ett hyggelig opphold i Hamburg og vil ha en opplevelse utenfor det vanlige bilkjøpet som du får hos enhver forhandler.

OSLO

Hvis du kanskje ikke har anledning til å reise til Tyskland og har det litt travelt for tiden, kan vi levere bilen til Oslo. Bilen din ankommer da enten med Kiel ferje eller trailer til Norge. 

Etter avtale kan vi også levere bilen til andere steder i Norge. For ytterlige informasjoner ta gjerne kontakt.

Vi leverer din bil til Norge
bottom of page