top of page

HAMBURG ELLER OSLO

HENTING ELLER LEVERING

Overlevering av bil

Velg selv hvordan du vil ha din nye bil levert. Vi kan levere bilen til Oslo, eller du kan komme til Hamburg og gjøre bilkjøpet til en uforglemmelig opplevelse.

HAMBURG

Hvis du har litt tid til overs, er det bare å komme til Hamburg. Her kan du nyte en av verdens vakreste byer med alle dens fordeler og attraksjoner. Vi organiserer alt for oppholdet ditt. Hotell, restaurant, musikal, konsert - alt du trenger for et perfekt opphold i Hamburg. Vi har god kjennskap til byen og kan gi deg tips utenfor de vanlige turiststedene. Takket være våre gode kontakter med mange restauranter og hoteller i Hamburg kan vi tilby deg gode betingelser og gi deg råd om de beste spisestedene.

Vi henter deg på flyplassen og kjører deg til hotellet eller viser deg din nye bil. Vi er ansvarlige for at du får et hyggelig opphold i Hamburg og en opplevelse som går utover den vanlige bilkjøpsopplevelsen du får hos en hvilken som helst forhandler.

OSLO

Hvis du ikke har mulighet til å reise til Tyskland og har det travelt for øyeblikket, kan vi levere bilen din til Oslo. Bilen kommer da til Norge enten med Kiel-fergen eller med biltransport. 

 

Vi kan også levere bilen til andre steder i Norge etter avtale. Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Vi leverer din bil til Norge
bottom of page